onsdag den 16. november 2016

Decubal - for din sundhed

Mange af os tænker meget over hvad vi spiser. Men tænker du også over hvad du vasker dig i? Hvilken sæbe, hvilken shampoo du bruger? En meget stor mængde af de plejer produkter vil hud og hår som vi bruger, indeholder faktisk en del stoffer som ikke altid er lige gode for kroppen. Det kan være forskellige parabener og parfumer, som kan være med til at irritere huden eller øge chancen for allergi. Går man op i krop og sundhed, så valg af pleje produkter også en ting man man bestemt bør overveje. Ved at bruge produkter som Decubal,La Roche-Posay eller Vichy (kan købes i Matas, Med24 eller lignende butikker), undergår man disse generende stoffer. F.eks. er alle produkter fra Decubal udviklet i samarbejde med førende hudlæger og specialister, for netop at fremstille et produkt som er skånsomt for både hud og miljø. Dermed bliver personlig pleje også en del af din sundhed.
Mange af disse produkter hører under hvad der i faglig tale kaldes Medicin og Medicare, hvilket betyder at det ikke er produkter som du finder nede i din daglige købmand. Derfor skal du oftes ind i en eller anden special butik, eller apotek for at finde produkter som f.eks. Decubal,La Roche-Posay eller Vichy. Her vil de så også være i stand til at rådgive dig om, hvilke af disse produkter som er bedst til dit behov. Nu er det ikke den helt store forskel på om du køber en shampoo fra Decubal eller fra Vichy, begge vil være et betydeligt sundere valg, end hvis du køber den billige fra Aldi Med produkter som La Roche-Posay,Decubal eller Vichy er du sikker på at du ikke udsætter hud eller hovedbund for skadelige ingredienser, som farvestoffer, parabaner eller parfume, samt hvad de forskellige producenter ellers putter i deres produkter for at øge holdbarheden. Her er det måske mange så tænker, at hvis man fjerner disse ting fra en creme eller shampoo, er produktet så stadig lige så effekt som dem med? Det korte svar er ja. Der findes en lang række andre måder at opnå samme effekt på. Dog er de fleste af disse metoder noget dyrere, og netop derfor vælger de fleste ikke at bruge dem, for netop at kunne holde omkostningerne nede. Derfor betaler man også lidt mere for et kvalitets produkt som f.eks. Decubal. Men så for du også et kvalitets produkt som du ved ikke skader din hud eller hovedbund på sigt. Mange af dem jeg har talt med, som har skiftet til mere skånsomme produkter, har faktisk kunne mærke en forskel efter nogle ugers brug. Så det kunne godt tyde på at der faktisk var noget om snakken, og at Decubal derfor er med til at gøre noget for din sundhed og velværd. Du finder mere information om netop sundhed og velværd her på YourHealth - din blog om sundhed og helse.

Typer af Decubal produkter

Lad os tage et lille kig på nogle af de mere populære produker i Decubal serien.
  • Decubal Original Clinic Cream
  • Decubal Lipid Cream
  • Decubal Shower & Bath Oil
  • Decubal Lips & Dry Spots Balm
Udover disse fire findes der en del andre inden for denne serie. Og er det ikke nok til dit behov, så tag et kig på Vichy eller La Roche-Posay som også udelukkende indeholder skåne produkter, som er velegnet til daglig brug. Ikke kun til dig selv, men også til dine børn, forældre og bedsteforældre. Kort sagt, det er produkter som kan bruges dagligt af hele familien. Har man kraftige hud problemer, anbefales det dog, at man lige tager en snak med sin læge inden man vælger et produkt, da der kan være små forskelle på, hvilke typer som er mest effektive til bestemte problemer.
Hvad er sundhed og helse?

Sundhed i dagligdagen

Det med at pleje sin hud og hår er blot en af de mange elementer ved at være sund. For mange af os er det en livsstil, hvilket betyder at man ofte må sige farvel til forskellige ting. Det kan være eftermiddags kagen, middagsluren, sumpe hele søndagen på sofaen og den slags som ikke passer ind i en kvalitetsbevist og sund livsstil. Helse og sundhed har over de senere år fået rigtigt meget fokus, ikke blot hos de unge, men også mange ældre, er begyndt at få øjnene op for betydningen af en sund livsstil. En sund hverdag handler om hvad du spiser, hvilke pleje produkter du bruger, hvor meget du bevæger dig, samt den mentale del, som f.eks. hvordan man minimere stressende faktorer osv. En god start for mange som ønsker at komme i gang med at leve lidt mere sundt, kunne være at skifte fra dine almindelige sæber, shampooer og plejeprodukter til mere skånsomme mærker som f.eks. Decubal.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar